Vineri după-amiază, bărbatul de 36 de ani, din localitatea Izvoare, comuna Bahna, judeţul Neamţ, care miercuri şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc, într-un fast-food din Buhuşi, a fost încătuşat şi adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău pentru audieri.

Se pare că în aceste zile în care toată comuna a fost răscolită de poliţiştii din Bacău, acesta ar fi înţeles că nu are scăpare, oamenii legii fiind deja pe urmele lui, şi în cursul zilei de astăzi şi-a angajat avocat şi s-a pus la dispoziţia anchetatorilor.

Suspectul a dat declaraţii în faţa procurorului de caz şi în final a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Acesta şi-a recunoscut fapta, pe care ar fi comis-o din gelozie a spus el şi a declarat că regretă ce a făcut. Mâine va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că miercuri după-amiază, acesta a intrat într-un fast-food din centrul oraşului Buhuşi şi după o discuţie tensionată cu soţia lui, în vârstă de 30 de ani, a scos din buzunar un recipient cu benzină, a stropit-o şi i-a dat foc, sub privirile celor doi copii ai lor şi a mamei tinerei. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar în imagini se vede cum i-a luat foc părul şi bluza, în jurul gâtului, dar şi cum tânăra încearcă disperată să stingă flăcările.

A fugit către spital, iar după ce a primit primele îngrijiri la unitatea medicală din Buhuşi a fost transferată la spitalul din Piatra-Neamţ, unde este internată şi în prezent. Cei doi au împreună trei copii minori şi erau despărţiţi de mai bine de două luni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Nu sunt de la serviciile speciale, sunt ofițeri de poliție judiciară, care îşi fac treaba exemplar. Sunt demni de toată lauda, având în vedere condițiile grele în care lucrează.

LĂSAȚI UN MESAJ