Abonamente la Deșteptarea

Cotidianul „Deșteptarea” este distribuit în întreg județul Bacău: Onești, Moinești, Tg.Ocna, Comănești și în toate localitățile limitrofe.

Deșteptarea oferă posibilitatea abonaților să citească atât versiunea clasică, tipărită, destinată cititorilor din județul Bacău, cât și versiunea electronică, în format PDF, care poate fi accesată și de cititorii din țară sau străinătate.

Varianta PDF reprezintă o imagine a ziarului tipărit, care permite lecturarea articolelor și anunțurilor publicitare pe computer, tabletă sau telefon. Ediția este disponibilă pentru descărcare imediat după miezul nopții. Pentru detalii, accesați acest link.

Varianta tiparită – abonamentul la ediția tiparită costă 25 de lei pentru o lună, la care se  adăugă taxe, în funcție de modalitatea de abonare. Pentru abonamente contractate pentru trei luni, prețul este de 70 de lei, iar pentru 12 luni – 250 de lei.
Cotidianul Deșteptarea este tipărit de Art Idea Studio SRL Ilfov.

 • Abonamente prin chioșcurile Deșteptarea
  Dacă plătiți contravaloarea abonamentului la unul din punctele de vânzare de presă Deșteptarea, în fiecare zi, veți putea lua publicația de la chioșcul din apropierea biroului sau locuinței dvs.  Aici găsiți lista și adresele chioșcurilor Deșteptarea.
 •  Abonamente prin Poșta Română
  Puteți să vă abonați la Deșteptarea la cel mai apropiat oficiu sau la factorul postal. La prețul abonamentului se vor adăuga cheltuielile de expediere percepute de Poșta Română.
 • Abonamente prin firmele de distribuție a presei: 
  • Avatar – 0733.697.973
  • MANPRES DISTRIBUTION – 0722.341.546
   abonamente@manpres.ro