18 mai 2024
„Deșteptarea” este unicul ziar tipărit din județul Bacău. Apariția primei ediții pe 22 decembrie 1989 a fost startul informării constante și neîntrerupte realizată de ziarul care scrie zi de zi istoria Bacăului. Ziarul apare săptămânal.

Abonamente 2024

Ziarul Deșteptarea se poate citi în format tipărit sau în versiune electronică, format PDF.

Versiunea electronică reprezintă o imagine a ziarului tipărit, care permite lecturarea articolelor și anunțurilor publicitare pe computer, tabletă sau telefon, în format PDF. Pentru prețuri și abonamente la versiunea electronică, accesați Paydemic.com

Varianta tipărită

Persoanele fizice/juridice, care doresc să primească săptămânalul Deșteptarea, o publicație ce va fi disponibilă în fiecare zi de joi, în 24 de pagini, la prețul de 9 lei/ziar, au la dispoziție următoarele variante de abonare:

–  3 luni - 90 lei

–  1 lună - 35 lei


Pentru livrarea abonamentelor la domiciliu în municipiul Bacău și în celelalte localități ale județului, se pot face abonamente.Prețul abonamentului nu include taxele poștale.


AVATAR SRL BACĂU

Telefon: 0733.697.973Cotidianul Deșteptarea este tipărit la TIPOART IDEA STUDIO SRL

Oriunde ai fi, informează-te!
Citește Deșteptarea!

Slujbă de pomenire pentru Vasile Alecsandri la Borzești

În data de 17 mai, în comuna Borzești din județul Bacău, a avut loc o solemnă slujbă de pomenire la Biserica Ștefaniană, sub coordonarea...