Turistii au luat cu asalt orasul Slanic Moldova, la sfârsitul saptamânii trecute, fiind atrasi mai ales de pârtia Nemira si zona de agrement.

“In acest acest week-end, statiunea a fost full. M-a bucurat faptul ca multi turisti au afirmat ca pârtia e foarte buna. I-am rugat pe cei pe care ii cunosc sa fie sinceri si au marturisit ca pârtia e foarte buna si ca sunt foarte multumiti”, a declarat Andrei Serban, primarul orasului Slanic Moldova. Unii au venit ca sa schieze, altii pentru telescaun, dar toti au apreciat conditiile pe care le ofera statiunea.

“Sa dea Dumnezeu sa se mentina vremea asa! Daca e destul de frig, tunurile de zapada pot face fata”, a mai spus Andrei Serban. Romil Botezatu, directorul Serviciului Public pentru Promovarea Turismului din cadrul Consiliului Judetean, arata ca au fost doua mii de vizitatori numai pe pârtie si ca s-a schiat in conditii optime.

“S-a lucrat si se lucreaza in fiecare noapte cu cele trei tunuri de zapada, singura conditie fiind ca temperatura sa fie destul de scazuta. Astfel, la ora actuala, avem un strat de 15-20 cm de zapada artificiala”, a declarat Romil Botezatu. Programul zilnic pentru schiori este intre orele 10 si 18 in cursul saptamânii, iar in intervalul vineri-duminica, intre orele 10 si 20.

Pentru turisti, programul este 10-16. Cei care doresc si alte informatii pot accesa site-ul www.partianemira.ro sau pot suna la numarul de telefon 0371.023.073.PUBLICITATE