Un autoturism lasat de proprietar pe marginea drumului, din cauza unei defectiuni, a ajuns sa fie vandut la fier vechi de localnicii din comuna Stefan cel Mare.

La data de iunie, Postul de Politie Urechesti, a fost sesizat de catre un bărbat domiciliat in satul Bacioiu din comuna bacauana Corbasca despre faptul ca a disparut un autoturism lasat din cauza unor defectiuni tehnice pe marginea drumului.

Echipa operativa deplasată la fata locului a stabilit că la circa 3 km de iesirea din satul Urechesti, in locul de unde se reclama sustragerea autoturisnul indicat, pe partea dreapta, s-a gasit cioburi de geam spart, iar in lanul cu griu, au fost identificate cele doua placute de inmatriculare ale autoturismului.

PUBLICITATE

In urma cercetarilor, au fost depistaţi autorii furtului ca fiind doi bărbați de 37, respectiv 38 ani, și doi minori de 17, respetiv 8 ani, toţi din comuna Ştefan cel Mare.

Autoturismul sustras a fost găsit la un Centru de colectare material feroase și neferoase din comuna Coţofăneşti, având lipsă bateria acumulator şi roţile, fiind predat părţii vătămate.

Autorii furtului sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ