Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău a executat o acţiune în cooperare cu DELGAZ-GRID TÂRGU MUREŞ pentru depistarea furturilor de energie electrică.

În data de 16 februarie a.c. efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au desfăşurat o acţiune în cooperare cu lucrători din cadrul DELGAZ-GRID Târgu Mureş şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău în localitatea Conţi din judeţul Bacău pentru prevenirea şi combaterea sustragerilor de energie electrică.

Misiunea jandarmilor a constat în asigurarea unui climat de normalitate pe timpul desfăşurării activităţilor precum şi prevenirea unor fapte de tulburare a ordinii publice.

PUBLICITATE

În cadrul acţiunii au fost verificate de către lucrătorii DELGAZ-GRID instalaţiile de contorizare electrică de la locuinţele din zonă; au fost identificate 18 situaţii de furt de energie electrică. De asemenea, pe timpul verificărilor a fost descoperit un branşament ilegal care deservea 4 locuinţe, fiind vorba despre un cablu, îngropat în pământ, manşonat, cu o lungime de aproximat 300 de metri cu o intensitate de 50 A (amperi), constituind astfel un real pericol la adresa cetăţenilor din zonă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Mergeti si sus pe deal la Deleni com. Helegiu sa vedeti acolo cablari ilegale.
    In toate zonele rurale se fura. Ei de ce nu au contoare cu citire automata ca la blocuri?

LĂSAȚI UN MESAJ