Festivitatile dedicate acestui eveniment debuteaza joi seara, in Piata Tricolorului, când, in prezenta comandantului garzii de onoare si a unui trompet, Drapelul National al României arborat in urma cu un an va fi coborât, desprins de catarg, impaturit si preluat de garda drapelului.

Vineri, 26 iunie, incepând cu ora 10, in fata Palatului Administrativ va avea loc ceremonia publica de arborare a Drapelului National al României. Organizatorii acestui eveniment sunt Garnizoana Bacau si autoritatile locale, activitate care va cuprinde ceremonii militare si religioase, urmate de alocutiuni ale reprezentantilor administratiei publice.

“In cadrul festivitatii va avea loc si un spectacol cultural-artistic. Profesorul de muzica Florin Blaj va interpreta vocal si instrumental imnul national al României, acompaniat de Muzica Militara a Garnizoanei Bacau.

In continuarea momentului, actorul Bogdan Matei va recita o poezie cu semnificatii patriotice, iar in incheierea festivitatii, Muzica Militara va interpreta un colaj de cântece”, a declarat sublocotenent Andreea Cristea, ofiter de relatii publice publice la Baza 95 Aeriana Bacau.PUBLICITATE