Pompierii bacauani au inceput un control la Cresa Letea, care a fost inagurata acum doua saptamâni fara sa aiba avizul ISU.

„Am constatat ca functioneaza, ca sunt mici probleme de remediat, dar ca sa ne pronuntam ajungem la aceeasi parte tehnica, adica lipsa documentatiei. Se cauta cartea tehnica a cladirii pentru ca eu nu pot sa stiu ce s-a modificat daca nu am proiectul ei. Le-am dat un termen ca sa se prezinte la sediul inspectoratului cu aceasta documentatie si atunci putem discuta si cu masurile stabilite in clar”, a declarat col. Ioan Mihalache, inspector sef la ISU Bacau.

Reprezentantii cresei au termen pâna luni sa duca documentatia la ISU, dar chiar daca nu o duc, pot functiona pe propria raspundere, pentru ca legea le permite acest lucru.

PUBLICITATE

„Am inceput activitatea fiindca a aparut legea care prelungeste termenul pâna la care putem obtine autorizatie de la ISU. Un alt motiv este ca parintii asteptau sa isi dea copiii la cresa, deja erau anuntati de inceperea programului, fasusem si aprovizionarea cu alimente.

Sunt deja 33 de copii si mai deschidem o grupa in curând”, a spus Valentina Dospinescu, directoarea Centrului Bugetar Crese Bacau. (G.P., O.P.)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui sa fie valabila propria raspundere doar daca acolo stau numai cei care isi iau raspunderea si eventual domnul vice.
    Nu cand este vorba de viata altora inclusiv a unor copii.
    Nu cred ca acestia au semnat ca sunt de acord sa vina acolo pe proprisa raspundere.
    Este mai mult fuga de raspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ