S-a dat unda verde Programului special “Vacante la tara”. Acesta se desfasoara pâna la sfârsitul lunii noiembrie si ofera sejururi de cinci nopti / sase zile. Turistii care participa la program se vor afla timp de o saptamâna in zone care au pastrat obiceiurile românesti. In plus, ei pot degusta bucate traditionale. Pensiunile vor oferi pâna in noiembrie sejururi de cinci nopti la preturi speciale. Prima noapte de cazare este obligatoriu duminica, iar sejurul se va incheia vinerea. La pensiuni de 2 margarete, pretul este de 150 lei / persoana, in timp ce la pensiuni de 3 si 4 margarete pretul este de 195 lei / persoana. Pachetul de servicii include cazarea în camera dubla si micul dejun. In program s-au inscris pensiuni din Arges, Alba, Brasov, Cluj, Covasna, Gorj, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Maramures, asadar mai mult zone montane, in aceasta perioada fiind vârf de sezon pentru destinatiile la inaltime.
Aceste programe ofera posibilitatea largirii sezonului turistic si includerea categoriilor de turisti cu venituri mai mici. Editiile anterioare au asigurat o suplimentare a gradului de ocupare cu peste 50%.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ