Compania Aerostar – scrie presa ieșeană – a lansat anunțurile pentru angajări de personal la Centrul de mentenanță a avioanelor civile de la Iași.

În primă fază, societatea scoate la concurs posturi de ingineri cu specializarea inginerie aerospațială, mecanică, electronică și electrotehnică și cu disponibilitate de relocare pentru o perioadă de minimum doi ani în Bacău pentru formare profesională.

De asemenea, compania angajează muncitori calificați în meseriile mecanic, electrician și electronist sau muncitori necalificați în vederea formării profesionale prin programe de ucenicie în meseriile lăcătuș pentru construcții de structuri de aeronave, mecanic de aeronave și electromecanic de instalații și aparatură de bord la aeronave.

Aerostar a concesionat în Iași, anul trecut, un teren de 16.000 mp pentru o perioadă de 49 de ani, destinat construirii unui hangar pentru mentenanța avioanelor civile de tip Airbus 320 și Boeing 737. Contractul de concesiune poate fi prelungit pentru o perioadă egală cu cel mult jumătate din durata sa inițială.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. sunt putine tari in care se fac ai mentenanta si restaurare..nu stiu de ce nu s-au gandit si la asta..vopsirea avioanelor de la zero,sau dupa cerinta clientului…Romania ar deveni un punct atractiv pentru asa ceva..ar concura chiar cu Anglia,Cehia,Italia..pacat..

LĂSAȚI UN MESAJ