Zece copii au primit in dar “Casa Gheorghita”

0

Zece pusti amarâti, din Stanisesti, au o casa noua incepând de vineri, 17 iulie. Ajutorul, care parea de neimaginat, a sosit din partea Asociatiei “Valoare Plus”, alaturi de care a fost o echipa de 25 de voluntari americani, veniti din partea organizatiei Trinity Evanghelical.

Muncind umar la umar, voluntarii americani si români au finalizat, vineri, dupa-amiaza, constructia locuintei sociale denumita „Casa Gheorghita”.

Aceasta a fost inceputa in urma cu cinci zile si a fost construita cu fonduri proprii, obtinute din donatiile facute de voluntari.

“Familia Gheorghita are o situatie dificila fiind formata din zece copii a caror mama este decedata si tatal, care se confrunta cu o boala grea si nu poate sa foloseasca decât o singura mâina. Astfel, acestor oameni nu le-a ramas decât speranta indepartata a unei case mai bune fata de cea pe care o aveau si a carei conditie e de neimaginat. Astazi, ei vor primi aceasta casa in care vor locui in conditii normale”, a declarat, vineri, Marian Paduret, reprezentant al asociatiei.

“Valoare Plus” este o organizatie non-profit infiintata in anul 2012 din dorinta de a sustine comunitatea.

“Misiunea noastra este sa influentam, sa mentoram si sa ajutam oamenii sa-si descopere valoarea, potentialul si destinul in viata”, a precizat Marian Paduret.

LĂSAȚI UN MESAJ