Locuitorii orasului Târgu Ocna, dar si alti locuitori din zona adiacenta, ramân astazi fara apa potabila, ca urmare a unor lucrari de modernizare ce vor avea loc la statia de pompare de la Caraboaia.

Conform unui comunicat al Companiei Regionale de Apa Bacau, urmare a solicitarii Antreprenorului “Asociatia S.C. TAGCM Dunarea S.A. – S.C. CONEXTRUST S.A. – S.C. AMICI S.A.” de a efectua lucrari de cuplare la linia de apa bruta existenta, ceea ce necesita golirea pe portiunea de lucru a aductiunii Baraj Poiana Uzului – Statia de Tratare Darmanesti, se va intrerupe apa potabila in ziua de 27.07.2015, incepând cu ora 9.00.

Antreprenorul estimeaza durata lucrarilor de cuplare la circa patru ore, dupa care se vor incepe manevrele de incarcare a statiei.

PUBLICITATE

“Estimam durata totala a opririi la circa 12 ore. De aceasta oprire vor fi afectati doar beneficiarii ramurii Nord a Statiei de Tratare Darmanesti – Caraboaia”, se arata in comunicatul; CRAB.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ