Săptămâna trecută aleșii locali s-au contrat, au intrat și ieșit din sală. Consilierii Opoziției au ieșit din sala de ședințe pentru a nu vota proiectul referitor la Societatea de Servicii Publice, însă acest proiect este repus în dezbatere pentru ședința de marți.

În aceeași ședință se va dezbate și acordarea cu titlu gratuit a șase birouri din incinta Centrului de Afaceri Bacău, pe o perioada de 15 ani către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare (ADIS) Bacău, dar și darea în administare a altor cinci birouri Serviciului Județean pentru promovarea turismului și serviciului Salvamont Bacău.

Pe ordinea de zi figureaza și planul de ocupare a funcțiilor din aparatul de specialitate al primarului pe anul 2018. În cadrul ședinței de marți vor fi votate atât salariile de bază a funcționarii publici și a personalul contractual din serviciile subordonate consiliului local, cât și a celor din aparatul de specialitate al primarului. Ședința are loc la Centrul de Afaceri Bacău și începe de la ora 12.00.