Accidentul cumplit s-a petrecut, joi după-amiază, în satul Siretu, din comuna Letea Veche. Minorul, în vârstă de 4 ani, se afla în curte împreună cu bunica şi cu bunicul său, care tăiau via din faţa casei.

Între adulţi s-a iscat o altercaţie, iar, la un moment dat, bărbatul ar fi aruncat cu foarfeca după soţia sa, nervos că nu vrea să-i cumpere ţigări.

Din nefericire, tocmai atunci, din joacă, copilul s-a aşezat în dreptul ei şi a fost lovit în cap. În urma loviturii, minorul a fost rănit grav şi a căzut la pământ.

PUBLICITATE

Oamenii au ţipat după ajutor, iar vecinii de peste drum au sunat la 112. Un echipaj medical l-a transportat pe cel mic la spital şi a fost dus direct în sala de operaţie.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor care au început verificările pentru a afla ce s-a întâmplat.

Copilul se afla în grija bunicilor, mama lui fiind plecată la muncă în străinătate.

Copilul a fost operat de medicii de la Spitalul Judetean Bacau, este in stare buna si comunica cu cei din jur. Dupa interventie, el a ramas in Sectia de Terapie Intensiva si cel mai probabil in cateva zile va fi transferat in Sectia de Pediatrie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ