3 februarie 2023
-1.1 C
Bacău

Fotbal/ Liga a II-a: SC Bacau, viitor incert

HomeSportFotbal/ Liga a II-a: SC Bacau, viitor incert

Fotbal/ Liga a II-a: SC Bacau, viitor incert

Continua incertitudinile la Sport Club Bacau. Chiar si dupa intâlnirea de luni, dintre primarul Cosmin Necula si conducerea divizionarei B.

In discutia purtata cu presedintele SC-ului, Cristi Ciocoiu si cu directorul tehnic al echipei, Ghita Poenaru, noul edil a precizat ca este interesat de continuitatea si de dezvoltarea fotbalului bacauan.Din pacate, problemele legate vizând o parte din proiectele declarate câstigatoare pe Legea 350/ 2005 (cu precadere cele din domeniul Culte) vor duce la reluarea intregii proceduri. Si, prin urmare, fac ca finantarile nerambursabile, inclusiv cele destinate Sportului, sa cunoasca noi intârzieri. Prin urmare, cei 2.000.000 lei alocati initial Sport Clubului Bacau ramân in suspensie.

„Domnul primar Necula ne-a spus ca isi doreste ca echipa sa isi continue activitatea si- de ce nu- sa treaca la un moment dat sub tutela municipalitatii, daca se va gasi cadrul legal optim pentru asa ceva. Pentru moment, insa, reluarea procedurii legate de finantarile pe Legea 350, face ca sumele respective sa ramâna blocate. Pâna când, ramâne de vazut. Cert este ca, timpul nu e de partea noastra, a Sport Clubului”, a declarat presedintele SC-ului, Cristi Ciocoiu.

Cu jucatorii neplatiti de la inceputul anului si fara bani in cont, viitorul Sport Clubului ramâne incert. Intre timp, jucatorii incep sa-si faca bagajele. Vraciu, Giurgiu, Dumitriu sau Tutu au decis sa-si caute rostul prin alte zari.

Probabil, lista nu se va opri aici. In acest moment, insa, intrebarea nu este cu ce jucatori va aborda Sport Club noul sezonl, ci daca echipa se va inscrie in campionat.

Alte titluri
Alte titluri

Opinii
Opinii

Ultimele știri