FOTO: Anca Balaban Popa Iscu

O explozie s-a produs in aceasta dupa-amiaza intr-o garsoniera situata la parterul unui bloc de pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiuul Moinesti.

In urma deflagratiei, o batrâna de 84 de ani, proprietara locuintei, si-a pierdut viata. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri care au reusit sa stinga incendiul care s-a iscat in urma exploziei care a zguduit intreg imobilul.

Martorii sustin ca vecinii au incercat sa o scoata din apartament pe batrana pe fereastra, insa, aceasta ar fi fost surprinsa de o a doua explozie.

Speriati, ceilalti locatari, in jur de 40 de persoane, si-au parasit locuintele si au iesit afara in mare graba.

Militarii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau au inceput verificarile pentru a stabili din ce cauza s-a produs deflagratia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ