Primarul Cosmin Necula a anuntat la sedinta de Consiliu Local de astazi ca Razvan Gaina, managerul Companiei de Apa Bacau si Gabriel Stanica Lupu, presedintele Consiliului de Administratie al aceleiasi companii si-au depus mandatele.

Demisiile lor vin in urma avariei majore de apa care a avut loc acum doua saptamani si au fost cerut expres de primarul Necula.

Razvan Gaina ar fi avut un contract de management valabil pana in anul 2019, asta dupa ce anul trecut a castigat un concurs.

PUBLICITATE

Imediat dupa ce s-a remediat avaria, acesta si-a luat concediu. Edilul sef a anuntat ca interimatul va fi asigurat, cel mai probabil, de o persoana cu o functie tehnica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. – Si cu “specialistii in fier-vechi” angajati pe ochi frumosi , cunostinte cu gainile locale , tip P.C.R. , ce-si folosesc angajatii , utilajele la lucru in folos propriu , pe mosia privata , ca la Moinesti de exemplu , cum ramane ?!
    – Cei ce incarca facturile fraudulos cu apa de ploaie la pret de benzina , etc. … ?!

LĂSAȚI UN MESAJ