Cu același slogan pe care l-a ales când s-a deschis pentru prima oară pe piața băcăuană, Bijuteria GIULIA s-a reinventat, iar povestea de succes merge mai departe tot pe principiul „Cu noi începe primul pas în doi”. Un pas în doi împreună cu o afacere care acum s-a înnoit, s-a reorientat spre nevoile clienților, s-a adaptat cerințelor și tendințelor acestui tip de business.

Un magazin care oferă bijuterii unice, din aur și, mai nou, și din argint, atât pentru tinerii care își doresc cele mai frumoase verighete de nuntă, pentru femei și bărbați, cât și pentru… copii. O gamă variată de produse, atent confecționate de producătorul Coriolan, cea mai bună fabrică românească în materie de verighete, este oferită la vânzare într-o prezentare modernă, într-un concept nou, care practic a schimbat în totalitate interiorul magazinului de pe strada Mihai Viteazu nr. 1 din Bacău. Tot aici, atunci când aveți nevoie de reparații, Relu Bala, bijutier cu o experiență de peste 40 de ani, face minuni pentru orice bijuterie.

„Avem un nou look, am vrut să aducem mai multă eleganță în magazinul nostru, să ne schimbăm stilul, să depășim bariere, să modificăm complet ceea ce a fost până acum. Am simțit asta, am simțit nevoia de a respecta clientul, în primul rând. După ce am adunat experiență, asta am vrut să facem acum. Să fim mai aproape de publicul nostru și să atragem clienți noi. Nu am fi reușit să realizăm acest proiect fără întreaga echipă care ne este alături și căreia îi mulțumesc, inclusiv firmei de construcții, firmei de mobilă, firmei de distribuție, dar și personalului meu profesionist.”

Tatiana Capșa, administratorul Bijuteriei GIULIA

Rafinament, eleganță, stil, fragilitate, finețe. Sunt doar câteva atribute ale bijuteriilor GIULIA. Din aur alb sau galben, din aur roz și chiar negru, sunt piese unicat care apar în multe combinații, fie simple, fie mai complexe. Modele superbe ce pot fi purtate atât zi de zi, dar și la ocazii, cu pietre, cu diamante sau simple. Verighetele sunt vedetele, dar pentru că se cer foarte mult și inelele, brățările, colierele, cerceii, Bijuteria GIULIA vine în întâmpinarea tuturor și satisface toate dorințele clienților. Pe rafturile magazinului sunt bijuterii foarte frumoase, pentru femei și bărbați, confecționate din aur alb sau galben, în combinații cu silicon, sunt brățări pentru copii, cu fir roșu, sunt pandante, inele personalizate, lănțisoare și alte asemenea produse, într-o gamă foarte variată.

„Cred că am căsătorit mulți tineri, iar asta ne bucură foarte mult și ne dă speranță că alegerea noastră este exact pe gustul lor. Avem clienți care, după ce și-au luat verighetele de la noi, au venit să cumpere bijuterii pentru copiii lor, în calitate de părinți, dar și pentru ei, apoi au recomandat prietenilor, chiar și părinților lor. Acest lucru ne confirmă că oferim produse de calitate și pe placul tuturor. Fiecare bijuterie este o poveste, iar noi oferim și consiliere tocmai pentru ca cea aleasă să fie cea mai potrivită”, a mai spus Tatiana Capșa.

Bijuteria GIULIA are și serviciu de reparații bijuterii, dar și de gravuri personalizate, imprimate cu laser, inclusiv scrieri de nume.

Așadar, dacă doriți să cumpărați o bijuterie deosebită, Bijuteria GIULIA vă stă la dispoziție cu o gamă foarte largă de modele, pe care le puteți vedea și pe site-ul bijuteriagiulia.ro. Magazinul este deschis de luni până vineri de la ora 8.00 la 18.00, iar sâmbăta și duminica, de la ora 9.00 la 14.00.PUBLICITATE