Vecinii au fost cei care au auzit un zgomot puternic si au vazut-o pe fata de 24 de ani pe trotuarul din fata blocului. Era dezbracata si nu a mai apucat sa spuna decât câteva cuvinte. Oamenii au sunat la 112 iar o ambulanta a transportat-o la spital.

A fost agitatie mare in aceasta dimineata, in fata unui bloc de patru etaje de pe strada Ardealului, din municipiul Bacau. In jurul orei 3.00, o fata de 24 de ani a plonjat de la ultimul nivel, dar nu se stie inca daca s-a aruncat, a cazut sau a fost impinsa de la geamul garsonierei unui tânar, se pare iubitul ei.

Cert este ca dupa acest episod, barbatul s-a baricadat in casa. Doar mascatii de la politie au mai putut pune mâna pe el, dupa ce au spart usa, si l-au dus la audieri pentru a se stabili ce s-a intâmplat intre cei doi.

PUBLICITATE

Tânara a fost si ea preluata imediat de un echipaj de salvare care a transportat-o la spital pentru ingrijiri medicale si a ramas sub supraveghere la Terapie Intensiva.

Avea mai multe fracturi insa urma sa fie supusa mai multor investigatii.

Astazi, in jurul pranzului, barbatul a iesit liber de la audieri. El ar fi declarat politistilor ca tanara s-a aruncat de la etaj, fara ca el sa poata interveni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Baietul asta trebuia aruncat din greseala tot de la etajul patru, ca sa vada cum e sa zbori. Dupa care, tot din greseala, trebuia aruncat peste el frigiderul, ca sa il sature de mancat rahat.

  2. Fraților sincer Omu e retardat cred ori amantul iubitul nu e sigur innaintea celor întâmplate doar ce a ajuns in tara fata venita din germania unde sia lăsat iubitul la munca acolo sa cumpere săracu om casa si sa facă bani de nunta insa domnisoara vad ca se ocupa cu mai multe sporturi extreme. Si sa fiți liniștiți va aduc la cunoștință ca la aflarea celor întâmplate iubitul fetei a fost părăsit tot de ea “de ce ia cerut socoteala ce căuta acolo la ora aia si de ce era goala ” funny situația dar nu prea deoarece fata este mamica unei fetite important e ca este ok fata acuma e acasă si in recuperare pe când prosti care spera la o căsătorie si o familie frumoasa a intrat in depresie. Bravo complimente domnișoară daca citești acest mesaj te anunț ca ai distrus viata mai multor persoane când ați intrat pe ușa acelei garsoniere povestea ar fi lunga dar nu îmi permite timpul deoarece un om in depresie are nevoie de suport moral o seara cat mai plăcută va doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ