Vecinii au fost cei care au auzit un zgomot puternic si au vazut-o pe fata de 24 de ani pe trotuarul din fata blocului. Era dezbracata si nu a mai apucat sa spuna decât câteva cuvinte. Oamenii au sunat la 112 iar o ambulanta a transportat-o la spital.

A fost agitatie mare in aceasta dimineata, in fata unui bloc de patru etaje de pe strada Ardealului, din municipiul Bacau. In jurul orei 3.00, o fata de 24 de ani a plonjat de la ultimul nivel, dar nu se stie inca daca s-a aruncat, a cazut sau a fost impinsa de la geamul garsonierei unui tânar, se pare iubitul ei.

Cert este ca dupa acest episod, barbatul s-a baricadat in casa. Doar mascatii de la politie au mai putut pune mâna pe el, dupa ce au spart usa, si l-au dus la audieri pentru a se stabili ce s-a intâmplat intre cei doi.

Tânara a fost si ea preluata imediat de un echipaj de salvare care a transportat-o la spital pentru ingrijiri medicale si a ramas sub supraveghere la Terapie Intensiva.

Avea mai multe fracturi insa urma sa fie supusa mai multor investigatii.

Astazi, in jurul pranzului, barbatul a iesit liber de la audieri. El ar fi declarat politistilor ca tanara s-a aruncat de la etaj, fara ca el sa poata interveni.


PUBLICITATE