Accidentul rutier s-a produs in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 2.00, pe DN-2, in localitatea Racaciuni. Un barbat de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism, la un moment dat a pierdut controlul si s-a izbit de un cap de pod, dupa care s-a rasturnat in afara carosabilului ajungând intr-un sant.

In urma impactului, masina s-a facut zob iar conducatorul auto, sotia lui de 38 de ani, dar si cei patru copii ai cuplului, doi baieti si doua fetite, de 4, 6, 7 si 9 ani, au fost raniti, fiind transportati la spital cu mai multe echipaje de salvare.

Acestia au suferit traumatisme si fracturi, insa nu au rani foarte grave si doar mama si copiii au ramas sub supraveghere medicala.

PUBLICITATE

„Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca un barbat de 45 de ani a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Se continua cercetarile pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa”, a declarat inspector principal Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

9.02 - accident racaciuni (1)

Politistii de la Rutiera nu au gasit urme de frânare pe asfalt si ramâne sa stabileasca din ce cauza a pierdut controlul masinii.

Se pare ca familia ranita in accident venea dinspre Ploiesti si se indreptau spre domiciliu, in municipiul Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. O vina dar secundara o au proiectantii drumului (largirii E85) care au pus la fiecare podet aceste “capete de pod” solide, inalte si colturoase din beton. Cum casele sunt una linga alta de o parte si de alta si fiecare au podet la drumul E85 automat ca sunt dese ca dintii pieptanului si in cazul oricarei iesiri sunt generatoare de accidente grave chiar mortale. Serviciul Siguranta Rutiera din Politia Romana nu trebuia sa avizeze solutia tehnica actuala si sa ceara schimbarea solutiei tehnice.

  2. @Florina Petrea vina o poarta si soferii ca circula pe acostament ca pe banda de circulatie, si politia rutiera care e ok cu acest lucru. De la podetul omului pana la banda de circulatie este un acostament foarte larg, de aproximativ 2 metri, deci doar daca circuli pe acostament risti ca sa agati capatul de pod.

LĂSAȚI UN MESAJ