A inceput culesul viilor iar butoaiele cu must depozitate in beciurile care nu au cai de aerisire sunt un adevarat pericol.

Astazi trei persoane, din satul Zapodia, comuna Traian, au fost gasite in stare de inconstienta in beciul locuintei unei femei de 65 de ani. Proprietara ar fi coborât sa ia niste cartofi ca sa faca mâncare dar a lesinat imediat.

Alti doi barbati, care o ajutau la treburi prin gospodarie, au intrat sa o salveze, dar si ei au cazut ca secerati.

PUBLICITATE

In beci erau depozitate mai multe butoaie cu must si se pare ca s-au intoxicat cu bioxid de carbon.

Alte persoane care erau in curte si au vazut ce se intâmpla au sunat de urgenta la 112 cerând ajutor.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau au intervenit cu o autospeciala de interventie dar si cu Ambulanta de Terapie Intensiva, insa doar doua persoane au putut fi salvate.

„In urma manevrelor de resuscitare efectuate de personalul de pe ambulanta doua persoane au fost salvate. Din pacate, un tânar de 26 de ani nu a raspuns manevrelor si a fost declarat decedat”, a spus cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la ISU Bacau.

Proprietara si un alt barbat de 45 de ani au fost transportati la spital si au ramas internati pentru ingrijiri medicale.

Tânarul care a murit era casatorit si avea un copil de sase ani. El muncea cu ziua prin sat pentru a-si putea intretine familia.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ