Intr-o atmosfera sarbatoreasca, postasii bacauani din toate colturile judetului s-au reunit vineri, 10 iunie, in parcul de la baza sportiva din Bacau, pentru a se intrece in cadrul celei de a 38-a editii a Marsului Postasilor, faza judeteana, o competetie profesionala de mare traditie a acestei bresle remarcabile. La start s-au aliniat 50 de postasi si 20 de postarite, care au trebuit sa parcurga distante de 7.000 de metri, in cazul postasilor, respectiv 5.000 de metri in cazul postaritelor. Mai mult s-a alergat decât s-a facut mars asa cum scrie la carte, dar nimeni nu a avut nimic de obiectat, toata lumea s-a distrat, s-a simtit bine si s-a bucurat de atmosfera de competetie amicala. “Este o sarbatoare de suflet. Bacaul a avut intotdeauna reprezentanti la vârful intrecerii, ceea ce speram ca se va intâmpla si in 2016. Anul acesta avem si un nou sponsor, Posta Româna Broker de Asigurare, o societate care are capital integral al Companiei de Posta si care va duce la sporirea incasarilor din servicii. De altfel, Posta a intrat pe profit inca din 2014 si suntem hortarâti sa mergem in aceasta directie”, a spus Liviu Ciumeti, seful Oficiului Judetean de Posta Bacau.
Intr-un final, competetia fetelor a fost adjudecata de Felicia Moise (OP Moinesti), multipla campiona nationala sI partipanta la Balcaniada, urmata de Alina Dimulescu, câstigatoarea de anul trecut (OP Onesti), si de Irina Horvat (ODP Bacau). La baietI, câstigatorul nu a surpsins pe nimeni, fiind vorba despre Constantin Brânza (OP Onesti), participant la mai multe editii ale Balcaniadei, unde anul trecut a obtinut locul secund, iar in 2007 a fost campion. El a fost urmat de Silviu Balaita (Ghiseul Secuieni) si de Cristinel Mardare (OP Darmanesti).
Competitia a fost incununata de o intâlnire destinsa si atmosfera de voie buna, la o gradina-restaurant din oras.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Felicitari domnului director Ciumeti Liviu pentru organizarea de exceptie! Omul sfinteste locul si la OJP Bacau lucrurile incep sa mearga din ce in ce mai bine. Toti cei prezenti au remarcat discretia si bunul simt de care dati dovada… Va multumim, abia asteptam pana la anul!

  2. FELICITARI CASTIGATORILOR: FELICIA MOISA SI COSTEL BRANZA, POSTASII DIN BACAU SE MANDRESC CU VOI! Felicitari pentru organizare Oficiului Judetean de Posta Bacau prin domnul director Liviu Ciumeti si echipa dansului, care a reusit si anul acesta sa organizeze impecabil Marsul factorilor postali. Felicitari si domnului Sorin Sova care s-a straduit din rasputeri sa intretina atmosfera la microfon. Frumos, foarte frumos…

  3. Laudati-va singuri, vai de capul vostru, Posta Romana functioneaza ca un carut cu roti patrate trasa cu cai de lemn.O groaza de sefi si sefuti cu lefuri mari care stau pe umerii sarmanilor de postasi.

  4. Inca o data d-nul Ciumeti L. a dovedit ca-si merita cu prisosinta postul de Director al OJP Bacau, pentru buna organizare de care a dat dovada cu ocazia “Marsul factorilor postali” -faza pe judet.
    Bravo d-nul Director si tineti-o tot asa !

  5. Daca generatia tanara a remarcat buna organizare, eu care ma aflu in prag de pensie gasesc “mareata” ideea sa se organizeze sedinta cu dirigintii si mars cu factorii in aceeasi zi, cred ca unica la nivel de tara. Felicitari tuturor celor care s-au ocupat de asta sindicat-administratie si sponsorului Posta Romana Broker de Asigurare SRL. Am vazut undeva un filmulet asemanator cu maimute ude…

LĂSAȚI UN MESAJ