Trei avioane Yak 52 TW fabricate la Aerostar Bacau au participat, la inceputul acestei luni, la un spectacol aviatic in cadrul “Battle Creek’s Field of Flight Air Show & Balloon Festival 2013”, in statul american Michigan.

Avioanele apartin unei formatii specializate in acrobatii aeriene care se numeste “Aerostars”, cu sediul in Cary, Ilinois, fondata in 2002.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. frumoasa demonstratie de maiestrie si curaj .ca unul care le-am exploatat si intretinut in anii 1980-1990 la AEROSTAR BACAU raman cu nostalgia ca nu le mai pot admira aici pe aerodromul din orasul nostru unde in uzina lucrau 10-12000 de muncitori .cine ne poate da un raspuns de ce altii pot sa le exploateze si romanii nu ?

LĂSAȚI UN MESAJ