Melania Boghiu si Maricica Zamfirescu

– proprietara unui apartament de pe strada Alecu Russo a ajuns sa-si reclame la politie vecinul care o inunda in mod constant – pâna acum, toate demersurile acesteia s-au lovit de refuzul vecinului de a permite accesul in locuinta a unei persoane abilitate sa remedieze defectiunea

Se spune ca atunci când iti cumperi un apartament intr-un bloc, nu-ti cumperi si vecinii, ci ii primesti la pachet. Daca ai parte de vecini buni, traiul in apartament poate fi unul cât se poate de tihnit. Daca dai insa peste niste oameni pe care nu-i intereseaza altceva decât propria persoana, atunci apar problemele, lucrurile se complica si relatiile dintre locatari se deterioreaza. Intr-o astfel de situatie se gaseste si Melania Boghiu, proprietara unui apartament de pe strada Alecu Russo, din Bacau.

Femeia locuieste la etajul II al blocului nr. 33 si declara ca de un an de zile cauta intelegere la vecinul de la etajul III, ca sa inlocuiasca instalatia dintre plansee, intrucât tevile sunt fisurate, iar toata apa se prelinge pe tavanul din baia ei. Melania Boghiu spune ca vecinul care locuieste deasupra ei neaga ca problema ar fi de la el si refuza sa colaboreze cu ea, in vederea aducerii unui instalator care sa remedieze problema.

PUBLICITATE

„De un an de zile imi tot curge apa in cap, iar vecinul meu nu vrea sa inteleaga treaba asta! Sunt oameni tineri si ar trebui sa inteleaga ca la mijloc este vorba despre confortul tuturor locatarilor. Când ne intâlnim accidental pe scara blocului, imi intoarce spatele si de câte ori ma duc sa le bat la usa, nu vor sa-mi raspunda. Intr-o dimineata, m-am dus la ora 7 sa vorbesc cu ei, ca sa-i prind inainte de serviciu si a iesit doamna de mi-a facut scandal ca o deranjez. Nu vor sub niciun chip sa-mi dea drumul in casa cu instalatorul!”, declara Melania Boghiu. Femeia a cerut sprijinul sefului de scara si al asociatiei de proprietari, insa demersurile ei nu au avut inca niciun efect.

„Eu cunosc aceasta situatie de 3 sau 4 luni. Am fost la usa vecinului reclamat impreuna cu doamna Boghiu, dar m-am lovit de aceeasi usa inchisa. Am vorbit cu instalatorul, am fost cu el acolo, dar nu am putut intra in apartament pentru ca nu ni s-a deschis. Cred ca refuzul de a comunica cu noi are legatura cu datoriile acumulate in fisa de intretinere si nedeclararea consumului de apa.”
Maricica Zamfirescu, administrator la Asociatia de proprietari nr. 61 “Cremenea III”

Melania Boghiu declara ca nu mai suporta aceasta situatie si este hotarâta sa-si reclame vecinul la politie si mai apoi sa-l dea in judecata pentru distrugere. Femeia urma sa-l contacteze inclusiv pe politistul de proximitate, pentru a-i prezenta situatia si a merge cu el la usa pârâtului, in speranta ca il va face sa inteleaga ca este mai bine sa conlucreze cu vecinii, decât sa fie constrâns de lege.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Sfatuiesc pe doamna cu necazul, sa-si zugraveasca zona afectata, apoi sa-si asigure apartamentul, cu clauza impotriva inundatiilor de la instalatiile comune sau ale vecinilor, si daca se va mai repeta situatia, sa actioneze juridic prin polita de asigurare. Vecinilor de la etaj le va piere cheful sa ignore problema cand vor fi actionati in instanta de firma de asigurari si vor fi obligati sa plateasca despagubiri astronomice!

LĂSAȚI UN MESAJ