În ziua de 17.12.2015 efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun Bacău” au identificat o persoană care era dată în urmărire naţională.

În ziua de 17.12.2015, în jurul orei 16.00, pe timpul unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional pe raza municipiului Piatra Neamţ (zona gării) jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică au observat o persoană care avea un comportament suspect .
Persoana a fost oprită şi legitimată de către jandarmi, constatându-se că este vorba despre Cristian P. de 20 de ani din municipiul Bacău, fără ocupaţie, cu antecedente penale.

În momentul legitimării şi verificării datelor de stare civilă a rezultat că acesta era dat în urmărire naţională pentru sustragerea de la executarea pedepsei cu închisoare de 1 an şi 5 luni – comiterea infracţiunii de furt din locuinţe.

După efectuarea procedurilor legale jandarmii au informat Biroul SIRENE (compartiment specializat în schimbul de date şi informaţii privind semnalările de interes la nivelul Spaţiului Schengen şi conduita de urmat de către autorităţile naţionale în astfel de situaţii ).

Persoana a fost predată de către jandarmi Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ