Un bărbat pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie, a fost depistat de polițiștii din județul Bacău, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din al Poliției Române.

La data de 29 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din Onești, au depistat un tânăr de 19 ani, din județul Bacău, care era urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autotritățile germane au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea, pe teritoriul Germaniei, a infracțiunii de tâlhărie.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Tânărul a fost reținut, urmând a fi prezentat Curții de Apel Bacău, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile germane.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ