Politia municipiului Moinești, la data de 28.09.2015, în jurul orelor 08.00, a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, de către o persoană de sex feminine din Moineşti, despre faptul că în timp ce se deplasa cu soţul ei cu autoturismul, pe str. Calea Trotuşului din oraşul Dărmăneşti, pe fondul unor afecţiuni medicale soţului i s-a făcut rău şi a pierdut controlul volanului, intrând cu autoturismul în gardul imobilului cu nr. 117.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care au constatat că în timp ce se deplasa cu autoturismul din direcţia de mers Comăneşti – Dofteana, pe fondul unor afecţiuni medicale, bărbatului i s-a făcut rău, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu auto în gardul imobilului, cu nr. 117, de pe str. Calea Trotuşului.

Conducătorul auto a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul or. Comăneşti pentru investigații medicale. I s-au recoltate monstre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ