Cinefilii sunt asteptati in acest weekend la “Caravana Transilavia Internationat Film Festival”. Proiectiile vor fi difuzate incepând din aceasta seara, de la ora 22.00, in Parcul Cancicov. Vineri, 9 august, va fi difuzat filmul “Pozitia Copilului” (2012), sâmbata “Funeralii Fericite” (2013), iar duminica “Hasta la Vista” (2011). Vizionarea proiectiilor de film este gratuita.

Vineri, 9 august, de la ora 21.00, “Aqua Club Gheraiesti” gazduieste “Splash Party”. Atmosfera va fi intretinuta de Dj Kristofer care va incepe petrecerea cu un set propriu. Pretul unui billet este 15 lei. Sâmbata, e rândul lui Syl, Ciprian Stan si Cristi Cons (Sunrise) sa asigure buna dispozitie la petrecerea care va incepe de la ora 21.00

In acest weekend, “Iguazu Terrace Bacau” te invita sa savurezi bautura preferata pe cea mai buna muzica din colectia “Ibiza Classics Hit” selectate sI mixate de Stehpan Lawrence aka Dr. House Burner.

PUBLICITATE

“Coco Caffe and Lounge” organizeaza vineri, 9 august, “Cocktail Party”. Cea mai Chique vestimentatie va fi premiata cu o sampanie. Sâmbata sunt la moda ritmurile fierbinti de Samba, mixate de Dj Elchinsoul la petrecerea “Brazil Party”, care va incepe de la ora 22.00. Atmosfera va fi intretinuta de dansatoarele costumate excentric din trupa “Jolie Artist”.

In aceasta seara la ”Summer Club Marinarul” are loc “Retro Party”. Invitatii speciali sunt DJ PAPPA, M resident Obsession, The Club si MC DYLMA. Sâmbata va putetI bucura de “Dolce Vita” care propune un dess code “Italian glam”. Pentru detalii si rezervari puteti suna la 0725517155.

“Pub S” va invita vineri, 9 august, de la ora 21.00 la o alta seara marca “Rockoteca” gazduita de Arhicon. Intrarea este libera. Sâmbata, va avea loc petrecerea “Bine ai venit in Bacauwood”, de la ora 21.00. De atmosfera se vor ocupa ALEXSAY, ANTID8T, ANGELES, si multI altii. Pretul unui bilet este 10 lei.

Sâmbata, 10 august, “The Stage” gazduieste “Wanted Alive and Dancing Party”, incepând cu ora 21.00. Prticipantii la aceasta petrecere vor beneficia de reduceri substantiale de pret la bauturile favorite.

“Curacao Pool “, din Lespezi, organizeaza vineri “Hot Girls Night” si sâmbata “Sunglasses Party”, unde fiecare participant are ocazia sa-si etaleze ochelarii de soare favoriti. Intrarea este libera.

“Cinema City” ne propunde sa vizionam, in premiera, in acest sfârsit de saptamâna :
“A venit sfârsitul” Titlu original: “This Is The End”
Gen: Comedie, Regia: Evan Goldberg, Seth Rogen, Scenariul:Evan Goldberg, Jason Stone, Seth Rogen
In rolurile principale: Jonah Hill, Emma Watson, Seth Rogen, James Franco
În urma unei serii de evenimente neobisnuite si de proportii catastrofale, care devasteaza orasul Los Angeles, un grup de sase prieteni sunt nevoiti sa se baricadeze într-o casa. Afara, lumea se duce de râpa. Înauntru, prietenia lor e pusa la grea încercare de stresul izolarii si împutinarea proviziilor. În cele din urma, ei vor fi nevoiti sa-si paraseasca adapostul, înfruntându-si soarta si descoperind adevarata semnificatie a prieteniei si izbavirii.

„Traind printre demoni” Titlu original: „The Conjuring”
Gen: Horror, Regia:James Wan, Scenariul: Carey Hayes, Chad Hayes
In rolurile principale:Vera Farmiga, Patrick Wilson
Doi specialisti în paranormal, Ed si Lorraine Warren, sunt chemati de familia Perron, terorizata de prezenta unor spirite întunecate la ferma lor. Fortati sa confrunte puternicul demon, cei doi au de-a face cu cel mai terifiant caz din carierele lor.
Bazat pe o poveste adevarata, The Conjuring îi aduce în rolurile principale pe Vera Farmiga (Lorraine), Patrick Wilson (Ed), Ron Livingston (Roger Perron) si Lili Taylor (Carolyn Perron). Distributia este completata de Joey King, Shanley Caswell, Haley McFarland, Mackenzie Foy, Kyla Deaver si Sterling Jerins.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ