Lucrătorii Postul de Poliţie Iteşti, la data de 27.09.2015 orele 20.00, au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un tânăr de 25 ani, din mun.Bacău, despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier cu un alt autovehicul.

La faţa locului s-a deplasat un lucrător din cadrul Postului de Poliţie Iteşti, care a constatat că prin jurul orelor 19.45, tânărul de 25 ani, a parcat autoturismul în dreptul unui magazin din com/sat. Iteşti, jud.Bacău, iar la scurt timp autoturismul acestuia a fost lovit lateral dreapta de către un alt autoturism, condus de către un tânăr de 25 ani din com/sat.Iteşti, jud.Bacău.

Din primele verificări s-a stabilit că tânărul din Itești, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi întrucât emana halenă alcoolică a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Bacău pentru a fi testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0.28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

PUBLICITATE

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsiri infractiuni de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ