La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto aflat la volanul unui autovehicul care se deplasa pe strada Pictor Theodor Aman din Bacău.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea până pe Bulevardul Unirii, unde a abandonat autoturismul și a fugit, fiind prins de către polițiști pe strada Nicu Enea.

Polițiștii au stabilit că cel în cauză, un tânăr de 23 de ani din Bacău, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

PUBLICITATE

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ