FOTO: Andrei Sim / Facebook

Un conducăto auto de 25 ani, domiciliat in mun. Bacau, în timp ce conducea autoturismul pe str. Digul Barnat din mun. Bacau, pe directia de mers catre str. Stefan cel Mare și ajungând în dreptul portii de acces a Bisericii Catolice Fericitul Ieremia nu s-a asigurat temeinic la efectuarea virajul la stanga, moment in care din spate a venit un alt autoturism, condus de un bărbat de 41 ani, domiciliat in Bacau, și a intrat in coliziune cu acesta.

Ambele autoturisme in urma impactului au intrat in două garaje care erau in partea dreapta a sensului de mers catre str. Stefan cel Mare, rezultand vatamarea corporala a unui numar de trei persoane, avarierea celor doua autoturisme si a celor doua garaje.

12080785_512041282287518_884940342_n

PUBLICITATE

Conducătorul auto de 25 ani, precum și un pasager aflat în autoturim au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internați, iar celălat conducător auto a ramas internat in spital pentru ingrijiri medicale.

Ambii conducatorii au fost testati cu aparatul etilotest , rezultand valoarea de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru tanărul de 25 ani și 1,07mg/l alcool pur in aerul expirat pentru conducătorul auto de 41 ani și s-au recoltat mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, fapta prev si ped de art 196 C.P. si conducerea unui vehicul pe drumurile publice avand o imbibatie alcoolica peste limita legala. S-a dispus reținerea permisului de conducere


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ