Un agent de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău, aflat în timpul liber, şi-a sesizat colegii despre faptul că a prins, în flagrant, un tânăr care a smuls unei femei lanţul de la gât.

Din verificări, s-a stabilit că poliţistul se afla pe strada Călugăreni din municipiul Bacău, si, alarmat de strigătele unei tinere de 27 de ani, l-a urmărit şi prins în flagrant pe Iulian D. de 23 de ani din Bacău, care îi smulsese tinerei lanţul de aur de la gât.

Prejudiciul a fost recuperate în proporţie de 90 %.

PUBLICITATE

Faţă de tânărul de 23 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. cred ca iau dat drumul deoarece in data de 05-08-2013 pe strada otelarilor,un individ a rupt un lant de la gatul unei femei in virsta si a rupto la fuga printre blocuri,azi 10-08 2013 in acelasi loc un individ ia smuls geanta unei femei in virsta si a fugit!unde sunt patrulele de jandarmi cand ai nevoie de ei?

LĂSAȚI UN MESAJ