Un copac s-a prabusit, astazi, peste un Volkswagen Jetta parcat intr-o parcare din spatele unui bloc de pe strada Calugareni, din Bacau. Parbrizul si luneta masinii s-au spart iar cupola a suferit avarii grave. O alta masina, parcata alaturi, a fost doar zgariata.

O echipa de interventie de la ISU Bacau a taiat copacul cu drujbele, eliberand masina.

Locatarii din zona sunt revoltati deoarece copacul – un nuc – a cazut din cauza ca lucratorii care schimba tevile de agent termic au taiat radacinile arborelui si din acest motiv s-a prabusit.

PUBLICITATE

Alti copaci se afla in aceeasi situatie iar locatarii se tem ca arborii o sa cada peste copiii care se joaca in zona.

“Eu merg in toata tara si asa ceva nu am vazut” – a declarat Florin Cazacu, cel a carui masina de serviciu a fost avariata. “Nu am vazut sa se faca nicaieri ceea ce se face in Bacau. Pur si simplu nu a existat nici o atentionare, nici un avertisment ca se lucreaza si ca este pericol”.

Abia dupa ce copacul s-a prabusit, lucratorii au imprejmuit zona cu banda reflectorizanta.

Florin Cazacu spune ca firma care detine masina are asigurare CASCO si nu-si face probleme.

[wonderplugin_gallery id=”303″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Asa merita pocaitul asta , un jeg uman si un nesimtit, atat cu angajatii cat si cu clientii. Pacat ca nu era in masina la momentul (ne)fericit.

LĂSAȚI UN MESAJ