• După ce s-au vândut aproape 1 milion de vehicule din momentul lansării primei versiuni, în urmă cu 9 ani, Noul Nissan Juke vine pe piață să redefinească crossoverele compacte printr-o personalitate mai puternică, performanțe îmbunătățite și tehnologii inovatoare

• Cu linii elegante de crossover tip coupé și un cuplu sportiv, dimensiuni generoase și un interior modern, noul Nissan Juke vine să impună un nou standard în domeniul designului

• Tehnologiile inovatoare, care includ Nissan ProPILOT și sistemul de Infotainment NissanConnect, cu WiFi la bord, integrare smartphone și actualizări over-the-air, fac viața la volan mai ușoară și mai sigură în noul Nissan Juke

Motorul turbo de 1,0 litri în 3 cilindri, asociat cu transmisia manuală în 6 trepte sau automată în 7 trepte cu dublu ambreiaj, oferă performanțe îmbunătățite, economie de combustibil și rafinament.

 

La aproape un deceniu după ce a impus standardul pentru crossovere compacte prin personalitatea sa distinctă și spiritul îndrăzneț, noua generație Nissan JUKE ajunge să reinventeze din nou segmentul. La fel de intuitiv de condus cum a fost întotdeauna, noul JUKE oferă un nou nivel de performanță și tehnologie, pliindu-se pe noile nevoi ale șoferilor europeni. Tehnologia ProPILOT, precum și conectivitatea la bord sunt parte a viziunii Nissan Intelligent Mobility, care redefinește modul în care autovehiculele sunt alimentate, conduse și integrate în societate și face un pas înainte către viitorul mobilității.

 

DESIGN SPORTIV

Noul Nissan JUKE propune un nou standard în segmentul B crossover, cu dimensiuni mai mari, o ținută sportivă, jante din aliaj de 19” și design în stil coupé. Echipat cu blocuri optice integral LED, noul JUKE păstrează farurile iconice circulare și adaugă noua semnătură luminoasă în formă de Y, care completează grila V-Motion specifică Nissan. În plus, culoarea exclusivistă a caroseriei, Fuji Sunset, completează acum gama de 11 culori.

Cu transformări și la interior, noul JUKE oferă un spațiu mai mare atât pentru pasageri, cât și pentru bagaje. Spațiul pentru picioare pentru pasagerii din spate este extins cu 5,8 cm, înălțimea la cap este mai mare cu 1,1 cm, iar portbagajul are capacitate de 422 litri – toate acestea asigurând cu 20% mai mult spațiu. Interiorul complet redefinit oferă plăcere și confort sporit pentru șofer, prin spațiul extins, comenzile intuitive și soluțiile de depozitare mai ușor de utilizat. Noile materiale soft-touch de pe planșa de bord, finisajele ușilor oferă o senzație premium, completată de scaune sport monoforme în versiunea standard și tapițerii Alcantara® sau piele, în funcție de versiunea aleasă.

Oferind un nivel nou de personalizare, noul nivel de echipare N-Design garantează clienților că își pot configura un model unic, conform propriilor preferințe. Sunt disponibile mai multe combinații de culori pentru caroserie, plafon și tapițeria interioară – ceea ce scoate în evidență caracterul urban, premium și sportiv al noului JUKE. Personalizarea exterioară este, de asemenea, posibilă, cu bare de protecție personalizabile, praguri laterale și jante din aliaj de 19”.

 

EXCELENTĂ PERFORMANȚĂ DINAMICĂ

Noul JUKE se bucură de performanțe dinamice excelente și de dimensiuni mai mari: lungime 4.210 mm, înălțime 1.595 mm, lățime de 1.800 mm. Datorită oțelului de înaltă rezistență, noul crossover este prevăzut cu o platformă mai rigidă, care asigură o stabilitate, performanță, capacitate de virare sporite, dar și mai multă siguranță și control.

Noul JUKE este alimentat de un motor turbo benzină de 1,0 litri DIG-T în trei cilindri care dezvoltă 117 CP, oferind șoferilor performanțe îmbunătățite, economie de combustibil și rafinament. Disponibil cu o transmisie manuală în 6 trepte sau cu o transmisie automată DCT în 7 trepte și selector al modului de condus (Eco, Standard, Sport), șoferii își pot adapta fără efort stilul de condus la orice scenariu al călătoriei.

 

TEHNOLOGII AVANSATE

Noul JUKE este dotat acum cu sisteme avansate Nissan Infotainment și de asistență la condus. Dispunând de tehnologia Nissan Intelligent Mobility, noul crossover este cel mai conectat model Nissan din toate timpurile.

 

Nissan Intelligent Mobility

Tehnologia avansată ProPILOT va fi disponibilă pe JUKE, în premieră. Proiectată pentru utilizarea pe autostrăzi, în traficul pe cu o singură bandă, sistemul ProPILOT accelerează sau frânează pentru ca șoferul să mențină distanța și viteza potrivite și de asemenea, menține mașina pe centrul benzii de circulație.

În plus, JUKE propune un pachet complet de tehnologii de siguranță, incluzând Frânare Inteligentă de Urgență cu Recunoaștere Pietoni și Cicliști, Recunoaștere Semne de Circulație, Avertizor Părăsire Bandă, Alertă Trafic Spate și Intervenție Unghi mort, ca o premieră Nissan unică în segment. Intervenția Unghi Mort avertizează șoferul când o mașină intră în unghiul său mort și readuce JUKE înapoi pe banda de circulație.

 

Conectivitate, Infotainment și BOSE® Personal® Plus

Cu noul sistem de Infotainment NissanConnect, șoferii pot utiliza Apple CarPlay® și Android Auto pentru a-și proiecta și utiliza aplicațiile preferate de pe smartphone-uri direct pe ecranul tactil de 8”. Șoferii pot accesa, de asemenea, Hărțile TomTom & Live Traffic sau își pot activa In-Car Wi-Fi pentru a permite pasagerilor să își conecteze laptopurile sau tabletele.

 

În perioada 21 – 22 februarie echipa DEDEMAN AUTOMOBILE vă așteaptă în showroomul NISSAN din Bacău, str. Republicii nr. 185, pentru a face cunoștință cu noul JUKE. Și, întrucât caracteristicele noului crossover coupe trebuiesc descoperite într-un mod cât mai dinamic, noul Juke vă invită la drive-test. Plăcerea de a conduce este dublată de un voucher de discount în valoare de 500 de euro (TVA inclus) și de înscrierea în concursul care va trimite două persoane într-o vacanță de 6 nopți all-inclusive prin România la volanul noului Juke. Programul în aceste zile este unul special, dedicat descoperirilor reciproce și ofertelor atrăgătoare: între orele 9.00 – 18.00, atât vineri cât și sâmbătă.