Un jandarm a a observat ca unui șofer de taxi i s-a făcut rău și a intervenit acordânsu-i primul ajutor.

Jandarmul lucrează de 20 ani în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și de-a lungul timpului s-a confruntat cu situații limită atât în timpul intervențiilor la diferite solicitări cât și în timpul liber, cărora le-a făcut față cu brio.

În această dimineață, în jurul orei 08.20, în timp ce se afla in patrulare împreună cu alți colegi la intersecția semaforizată din zona Tic Tac din municipiul Bacău a observat faptul că unui șofer de taxi din fața lor i s-a făcut rău.

Jandarmii s-au deplasat la autoturism și au observat faptul că persoana se simțea rău, deoarece era foarte agitată, nu era cooperantă, tremura și ulterior și-a pierdut cunoștința.

Imediat persoana a fost scoasă din mașină și i s-a acordat primul ajutor medical până la sosirea echipajului medical solicitat la fața locului.

“Colegii nostri, Vasile, Adrian și Cosmin au dat dovadă încă o dată de spirit civic așa cum a făcut-o nu de puține ori până acum”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi.