Luni, 29 iulie 2013, la ora 12:19, garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Hemeiuşi, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui barbat în vârstă de 41 de ani, la un garaj în care se aflau două autoturisme, o motocicletă şi o motocositoare.

În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect ori neizolat corespunzător, au ars cele două autoturisme (un Volkswagen Passat şi un Renault Clio), motocicleta marca Suzuki, motocositoarea, precum şi alte bunuri depozitate în garaj.

De asemenea, s-a degradat faţada casei de locuit, aflată la o distanţă de circa 10 m, fiind afectate tâmplăria şi geamurile din material termopan şi lambriul exterior.

PUBLICITATE

Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Hemeiuşi.

La locul evenimentului s-a deplasat şi un echipaj S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, fără a fi necesară intervenţia acestuia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ