Directia Agricola Bacau a ramas fara centrala telefonica. Asta dupa ce, zilele trecute, in timpul furtunii care s-a abatut asupra orasului, un fulger a lovit chiar asupra cladirii in care functioneaza mai multe institutii din domeniul agriculturii, respectiv Camera Agricola, Directia Agricola si Agentia de Finatarea Investitiilor Rurale.

Fenomenul, de o violenta nemaiintâlnita, a prajit, la propriu, centrala telefonica, din care a iesit fum, facând indisponibil pentru o perioada serviciul de telefonie prin acest sistem.

Totodata, fulgerul a provocat panica printre salariatii care se aflau in cladire la momentul producerii incidentului. Nu s-au inregistrat alte pagube.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ