Un tanar care a cerut mancare unei femei din comuna Margineni a luat-o la bataie pe acesta pentru ca nu a vrut sa-l hraneasca si i-a mai luat si telefonul.

Incidentul s-a petrecut, ieri, cand Daniel G. de 28 de ani, din Bacău, a pătruns în curtea unei locuinţe din comuna Mărgineni, unde i-a cerut proprietarului să-i dea de mâncare.

Cecilia M, de 51 de ani, i-a solicitat să părăsească curtea însă acesta a refuzat și a urmărit-o până în stradă, unde a lovit-o şi a deposedat-o de un telefon mobil.

Ulterior, Virgil M. de 28 de ani, fiul victimei, cu ajutorul tatălui, l-au imobilizat pe agresor și au anunţat organele de poliţie.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție iar în urma cerecetărilor a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe langă Judecatoria Bacău și Judecătoriei Bacău, instanță care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 29 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tâlhărie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. sa ai fie de bine daca nu stie sa se poarte cu lumea dupa ce ieste sarac vai de mama lui mai si furi sincer nu sunt decord cu ceea ce a facut sincer bine face politia locala jandarmeria s-ua an general organele de stat

LĂSAȚI UN MESAJ