Un bărbat de 28 de ani a fost prins, în flagrant, de poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău, când primea bani de la o tânără, ca urmare a şantajării acesteia. Suspectul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

La data 25 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău au prins, în flagrant, un bărbat, de 28 de ani, în timp ce primea 500 de lei, de la o tânără de 20 de ani, ca urmare a ameninţărilor exercitate asupra acesteia.

PUBLICITATE

Din cercetările politistilor a reieşit că, în perioada martie – iunie a.c., suspectul ar fi pretins şi primit de la victima cu care avusese o relaţie de prietenie, mai multe sume de bani, amenintand-o cu acte de violenta.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ