Un barbat din comuna bacauana Solont a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare pentru ca s-a dat drept angajat la Protectia Consumatorilor, iar in aceasta calitate contacta patronii de firme carora le propunea sa le rezolve problemele in schimbul unor mici atentii.

Partea cea mai interesanta a acestei povesti este ca barbatul de 39 de ani a fost condamnat pentru fapte pe care le-a savarsit in puscarie. Nicolae D. a pacalit mai multi patroni din judetele Iasi si Bacau in vreme ce era inchis pentru inselaciune.

Condamnat din nou la inchisoare, barbatul a incercat sa evite incarcerarea, insa a fost prins de politistii ieseni.

PUBLICITATE

„Aflându-se în patrulare pe raza de competenţă, poliţiştii l-au identificat pe Nicolae D., de 39 de ani, din comuna Solonţ, judeţul Bacău, care se sustrăgea executării pedepsei de cinci ani şi şase luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În fapt, s-a reţinut că fiind în detenţie a intrat în contact telefonic cu numeroase persoane, prezentându-se angajat al OPC din judeţele Iaşi şi Bacău, reuşind să inducă în eroare şi să înşele 25 de persone, solicitându-le bani pentru rezolvarea unor probleme“, a declarat Anca Vîjîiac, purtător de cuvânt al Politiei Judetene Iasi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ