Moartea unei foste campioane la atletism din Italia, în care un român de 27 de ani este principalul suspect, cutremură întreaga peninsulă, informeaza PROTV.

Deşi iniţial se credea că este vorba de o sinucidere, autorităţile italiene au anunţat că românul a fost surprins în scenele şocante pe înregistrările camerelor de supraveghere din zonă. Femeia ar fi fost aruncată de pe un pod din centrul Romei, arată presa italiană. Suspectul, de loc din judeţul Bacău, a fost arestat.

Potrivit presei din Italia, tânărul român s-ar fi întâlnit cu Imen Chatbouri, – o italiancă de origine tunisiană şi fostă sportivă de performanţă – într-un bar din zona centrală a Romei. I-ar fi făcut avansuri însă fără prea mult succes. Aceasta ar fi plecat singură din local, iar românul ar fi urmărit-o până pe podul Sisto şi de acolo a aruncat-o peste gardul de protecţie, în râul Tibru. Camerele de supraveghere din zonă ar fi surpins întreaga scenă iar imaginile ar fi fost principalele probele ale poliţiştilor pentru a-l aresta pe român.

Familia acestuia, din judeţul Bacău, a aflat abia luni dimineaţă că tânărul se află în spatele gratiilor, acuzat de o faptă gravă. Ştefan a plecat în Italia în urmă cu 9 ani iar mama lui ştia că lucrează în construcţii. Mătuşa tânărului care este acum acuzat de crimă în Italia spune că aceasta ar mai fi fost în vizorul poliţiştilor în ţară, dar şi în peninsulă, pentru mai multe furturi.Ultima oară, individul a fost în România la finalul anului trecut. I-a spus mamei că i-au fost furate actele şi are nevoie de unele noi.

Femeia a vorbit ultima dată cu fiul ei în urmă cu 2 săptămâni, iar acesta i-a spus că ar vrea să plece în Anglia pentru că nu mai câştiga suficienţi bani în Italia. Presa din Italia l-a descris pe românul în vârstă de 26 de ani ca pe un adevărat Narcis, îndrăgostit de propria imagine şi de viaţa bună. Tânărul român avea 7 profiluri de Facebook şi toate abundă în fotografii de tip selfie în care el se afişează lângă maşini scumpe, numărând teancuri de bani şi chiar cu un pistol în mână.