O tranzacție încheiată pe internet s-a dovedit a fi păguboasă pentru un bucureștean de 38 de ani. Polițiștii au prins vânzătorul chiar în momentul în care primea banii pentru coletul surpriză expediat.

Un bucureștean de 38 de ani, a sesizat I.P.J. Bacău, la data de 26.07.2013 cu privire la faptul că în urmă cu două zile a fost înșelat de un tânăr de 19 ani, din Bacău, cu suma de 250 de lei.

Polițiștii au stabilit în urma verificărilor că tânărul de 19 ani, a postat pe internet un anunț, prin care oferea spre vânzare un smartphone pentru suma de 250 lei.

Bucureșteanul a achiziționat bunul scos spre vâzare iar la momentul primirii coletului, a constat ca în interiorul acestuia se aflau cabluri și un echipament electronic fără valoare.

Polițiștii au procedat imediat la identificarea tânărului de 19 ani, pe care l-au depistat în timp ce ridica de la factorul poștal suma de 250 de lei, pentru coletul expediat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, în care efectuează cercetări față de tânărul de 19 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ