Primaria Bacau a amânat tratamentul avio impotriva capuselor si tântarilor, programat initial sa se desfasoare incepând cu data de 29 iunie. Primaria Municipiului Bacau, prin Directia Salubrizare, Agrement, Parcuri, va executa un tratament avio contra capuselor si tântarilor, cu zboruri ce se vor desfasura în intervalul orar 05.00 – 10.30, timp de cinci zile.

Dupa finalizarea actiunii, se va interveni cu zboruri intermediare în zonele cu vegetatie abundenta, în parcuri si zone traversate de cursuri de apa, urmând ca, în functie de necesitati, sa se efectueze si un al doilea tratament pe întreaga suprafata a municipiului.

Substantele folosite sunt omologate si nu au efect daunator asupra oamenilor si animalelor. Pulverizarea aeriana va avea loc si în zonele cu vegetatie abundenta: Insula de Agrement, Parcul Cancicov, Parcul Gheraiesti etc.

PUBLICITATE

„Decalarea actiunii a fost motivata de vremea nefavorabila, in primul rând de vântul din ultimele zile si de ploile de vineri, care ar fi facut ineficienta imprastierea substantelor. Dupa cum arata prognozele meteo, pe care organizatorii actiunii le iau in calcul, zborurile ar putea incepe de sâmbata.”
Ionut Tomescu, purtatorul de cuvânt al Primariei Bacau

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. MAI ESTE PUTIN SI VINE SEPTEMBRIE…NU ARE SA MAI FIE NEVOIE….MAI BINE BAGATII BANI LA BUZUNAR CA NU VA MAI AJUNGE ….MANCAVAR PAMANTUL….

LĂSAȚI UN MESAJ