Trei persoane au fost surprinse în flagrant delict de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T din Bacău, în timp ce comercializau cannabis în municipiul Oneşti.

În urma administrării probatoriului, 4 persoane bănuite în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore.

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău au depistat în flagrant 3 bărbaţi, în timp ce comercializau aproximativ 60 de grame de cannabis în Onești.Simultan, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare.

PUBLICITATE

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul I.P.J Bacău, precum şi jandarmi din cadrul Gripării de Jandarmi Mobile Bacău.

În urma percheziţiilor, au fost depistate aproximativ 50 de grame de cannabis, 5 telefoane mobile și 2 medii de stocare a datelor informatice.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, membrii grupării ar fi distribuit droguri de risc în municipiul Onești.

Au fost puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Bacău, pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, toţi din judeţul Bacău, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cei în cauză vor fi prezentaţi Tribunalului Bacău, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al S.R.I..


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ