Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a organizat, marți seara, începând cu ora 19.30, cel mai așteptat eveniment studențesc: Balul Bobocilor 2019, ediția a XXVIII-a. Spectacolul, desfășurat la Teatrul de Vară „Radu Beligan”, a avut tema „Tradițional românesc”. Au participat 9 perechi formate din rândul studenților din primul an de studii, la programele de licență, reprezentând cele 5 facultăți ale instituției de învățământ superior băcăuane.

Concurenții au susținut o serie de probe care le-au evidențiat calitățile morale și fizice, acaparând atenţia atât a juriului, cât şi a spectatorilor. Între probele aspiranților la titlurile de Miss și Mister Boboc, invitații s-au putut delecta și cu diverse momente artistice pregătite de cei mai talentaţi studenți băcăuani – majoretele „Cheia succesului”, formația de dansuri populare „Pasteluri băcăuane”, Etno Dance, Hands Twist, Andreea Spulber, Maria-Magdalena Gavriloaia, Crina Tudorean. Invitatul special al serii a fost artista Elena Gheorghe, care a oferit tuturor celor prezenți un show de neuitat.

În final, juriul a decis ca titlul de Miss Boboc 2019 a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău să îi revină studentei Crina Tamba, de la Facultatea de Litere, specializarea Comunicare și relații publice, iar cel de Mister Boboc 2019 i-a fost acordat studentului Șerban Daniel, de la Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială.

Pe locul II au urcat Ștefana Coman, FSMSS, EFS, și Alexandru Munteanu, Facultatea de Științe Economice, CIG, iar pe locul III, Ada Georgiana, FSMSS, SPM și Gelu Gigoraș, FSMSS, EFS.
Prezentatori: Andreea Spulber și Ștefănuț-Iulian Buhuș


PUBLICITATE