Aproximativ 20 de tineri ecologisti din Bacau au participat, ieri, la o actiune care a vizat sensibilizarea autoritatilor locale in legatura cu necesitatea infiintarii de piste pentru biciclete in oras.

“Intr-o perioada in care mai toata lumea practica jocurile de culise, tineretul PER este decis sa faca doar sport. In alte tari mersul cu bicicleta la serviciu este privit ca un lucru natural, la noi e o surpriza si daca vezi o familie la sfarsit de saptamana facand putina miscare.

Credem ca tot noi, generatia tanara, putem si avem toate coordonatele sa schimbam aceasta mentalitate. Privim cu incredere spre viitor, si organizatia noastra de tineret isi propune sa gaseasca si in viitor metode de a promova un stil de viata sanatos, echilibrat si ecologic”, a declarat Diana Buganu, presedinta Organizatiei de Tineret Ecologist, Filiala Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ