În ziua de 30.09.2015, ora 01.00, o patrulă de poliţie rutieră aflată in serviciu pe raza municipiului Onești, a depistat pe un tânăr de 26 ani, din mun.Oneşti, jud.Bacău, care conducea autoturismul, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul mun.Oneşti unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal conform art.336, alin.1 din c.pen.

La data 30.09.2015, ora 00:30, o patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Mun. Moineşti, în timp ce acţiona cu autoturismul din dotare pe raza mun. Moineşti, a depistat în flagrant, un tânăr de 25 ani, din mun. Moineşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe str. Atelierelor din mun. Moineşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Deasemenea a fost condus la Spitalul Mun. de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin.1 din C. pen., urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ