O tanara de 19 ani, care trecea aseara prin Parcul Cancicov din Bacau, a fost atacata de un barbat. Acesta a lovit-o cu pumnii in cap, i-a furat telefonul si a fugit.

Un echipaj de jandarmi aflat în zonă a trecut la urmărirea persoanei în cauză şi a reuşit reţinerea acesteia în parcarea din faţa Stadionului Municipal Bacău, moment în care agresorul a aruncat pe carosabil telefonul mobil al victimei.

Talharul a fost identificat in persoana unui tanar de 19 ani din comuna Letea-Veche. Cel în cauză a fost predat organelor de poliţie.

PUBLICITATE

Jandarmeria recomandă cetăţenilor să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase şi să ocolească traseele sau străzile lăturalnice, pentru evitarea incidentelor nedorite.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii îi pot apela fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Pai normal cum mama naibii daca nu exista un bec aprins in parcul cancicov .. bataie de joc.. parca am fi in padure domle .. ca la noi la nimenea .. macar niste amarate de instalatii de pom daca ar fi … bine ca s au inmultit nenorocitii , hotii , lenesii care atata stiu sa talhareasca si sa violeze sau sa agreseze lumea pe strada .. 😐 lumea e batuta pe strada si politistii sau jandarmii stau in scari de bloc si mesteca seminte sau fumeaza .. rusine !!

LĂSAȚI UN MESAJ