La data de 22 iunie a.c., polițiștii din comuna Sascut au depistat și condus la sediul unității de poliție, în vederea cercetărilor, un localnic de 23 de ani

Din cercetările polițiștilor a rezultat la data de 19 iunie a.c., în jurul orei 13:00, tânărul ar pătruns fără drept în curtea locuinţei unei femei din comună, pentru evacuarea sa fiind necesară intervenţia a doi vecini.

Tânărul ar fi revenit la fața locului cu un topor pe care la folosit pe care la folosit pentru a-i ameninţa cu moartea pe cei doi bărbați, fapt ce a condus la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Față de tânărul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de instituire a măsurii controlului judiciar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ