Poliţiștii din comuna Faraoani au fost sesizaţi, la data de 15 august a.c, în jurul orei 13.00, de doi minori de 15 ani din localitate, despre faptul că în seara zilei de 14 august a.c., în jurul orei 22.30, în timp ce se aflau într-un parc din comună, au fost agresaţi de doi tineri necunoscuţi, care i-au deposedat de două telefoane mobile, o borsetă şi de suma de 13 lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat făptuitorii, doi minori de 16 și 17 ani din Bacău și au recuperat bunurile sustrase, în valoare de 2900 de lei, care au fost restituite părților vătămate.

Din cercetări a rezultat că un minor de 17 ani, împreună cu un prieten de 16 ani, ambii din Bacău, s-au întâlnit la data de 14 august a.c. în comuna Faraoani cu un grup de minori de 15 ani, format din doi băieți și două fete, între care și fosta prietenă a celui de 17 ani. Cei doi tineri din Bacău i-au agresat pe cei doi băieți de 15 ani și i-au deposedat de bunurile pe care le aveau asupra lor.

PUBLICITATE

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de tâlhărie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ