Locuri gratuite pentru elevi intr-o tabara scolara.

Anuntul a fost trimis printr-o adresa catre toate unitatile de invatamânt din judetul Bacau de catre Inspecoratul Scolar Judetean, prin care Ministerul Educatiei din Republica Moldova a lansat o invitatie catre Ministrul Educatiei Nationale cu o oferta de 100 locuri gratuite pentru elevii români intr-o Tabara de vara “Prietenia”.

Aceasta este situata in satul Cosnita, Raionul Dubasari, in Republica Moldova. Participantii trebuie sa aiba vârsta intre 10 si 16 ani. Perioada de desfasurare este intre 6 si 16 august.

PUBLICITATE

Cei care vor sa se inscrie in aceasta tabara pot trimite o solicitare la prof. Camelia Râncu, inspector scolar pe educatie permanenta si mentorat ISJ Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ